onsdag 19 december 2012



2 advent var vi uppe i Nordmaling och bakade pepparkakor..  John va lite skeptisk till de här med att baka., men sen kom han på som sin mor att degen va rätt god. sen tycker han ju väldigt mycke om färdiga pepparkakor också =) Så han och Colin satt och mumsade i sig en massa kakor.

 Varför jag inte julpyntar så mycket hemma?! hm.. kan bero på att man vet att tomte dosen är fylld till max hos svärmor... Jösses va tomtar hon har!... å de här ä liksom inte alla heller,..
 Beställde virkade kakor av en dam på internet, som jag ska slå in i julklapp till John.. så han kan bju på lite "nyttigare" fika. Fina va?
 I helgen snöade de... HELT galet va snö vi hade på våran altan.. !
 Tur att pappa Ante har sin bästa vän i garaget... Så jag o John satt lugnt inne på golvet i värmen å tittade på, medans Ante drog sin monstermaskin varv efter varv på altanen.
 Åsså en magbild på de.
121218 25 hela veckor (gick in i v 26 igår.)
Var hos barnmorskan idag.. Alla värden såg bra ut.
Hon retade upp lillebror när hon klämde o kände på magen..så när hon skulle lyssna på hjärtat fick hon väldigt många sparkar. Hon mätte även magen, men jag glömde kolla vilket mått de va. Ska bli kul att jämföra med när ja väntade John.
Annars rullar de på. Galet mycke på jobbet nu så här innan jul, men väldigt roligt.
Men man känner att när man kommer hem, så är man slut i hela kroppen. Hinner inte känna efter nått under dagen när man jobbar.
Äh, nu ska vi se på film. De blev bara lite bilder idag...också =)
E

torsdag 6 december 2012

Ledig fredag... blev mest skit..rent ut sagt

 Vaknade mitt i natten natten mot fredag.. min lediga dag, som skulle bli så mysig.
De snurrade till i magen, så utan att gå in på detaljer, så visste jag inte om jag kissade, eller .. ja.
Gick upp och la mig igen,. men vred mig o kunde inte somna om, tills jag kände att det var dags att ta tag i problemet fast uppifrån...så jag började smyga ut ur sovrummet, men började sen att hulka, så mitt i trappen hade jag händerna full...
Insåg då att fredagen inte skulle bli så där mysig. Så jag stannade kvar på soffan i vardagsrummet... sen blev det några spring innan jag tillslut somnade om.
Ante och John tog sovmorgon, så vid 8 kom dom ner och skulle kolla vart jag hade tagit vägen.. ja var väl inte så trevlig att va me, så dom tog me sig vällingen upp och stannade där nån timme till..
Sen låg jag hela dagen.. När jag väl skulle sätta mig upp, så kräktes jag. Men sen hände det liksom inget mer. Lite fruktsoppa, två chips, cola, vatten o resorb var det som gick i...sen till middag blev det två skorpor m te


På lördag ignorerade jag att jag hade varit dålig på fredagen, så vi klev upp och jag skyndade mig att äta frukost. Men sen gick det bra.. Lite skakig i benen, men jag åt hela dagen iaf.


På söndag var det 1 advent, så vi åt våran pannkakelunch, sen packade vi in våran lilla nisse och åkte in till stan för julskyltning.
Svinkallt
Mycke folk och en liten John som tyckte att det var för kallt å tråkigt.
Så vi åkte hem och klädde granen och pyntade huset ist.
Mysigt... men jösses va juligt.
Måste bara visa vilken fin "korg" till blöjorna ja köpt. Finare än att ha blöjpaketet ståendes på golvet.
Lite kul
Imorse testade John sin pappas mössa. Det sjuka ä ju att den passar rätt bra.
Åsså mammas halsband då... som vanligt =)
I tisdags gick jag in i v24. Det går rätt fort.
Det går jättebra att jobba.. inge jobbigt alls. Men sen när man kommer hem, så vill man gärna ligga i soffan och låta lillebror sprattla omkring.
I förrgår var magen stenhård. Kunde knappt andas. Kändes som att man gick och spände sig hela tiden, gick liksom inte att slappna av. Men det släppte och idag har de då varit som vanligt, förutom att jag har suttit rätt mycket på kontoret idag, o det gillar inte brorsan. Han sparkade o höll på, så jag fick typ halvligga på stolen. haha.

Låg o tänkte igår på hur våren o sommaren ska blir.. husvagnen Vilda, hur vi ska få plats, vilka som ska ligga vart, för till sommaren är det nog tänkt att vi ska åka på Furuvik, så John få se en massa roliga djur,.. om man får in rutiner fort i vardagen? Lite sånt.
Tänker ingenting på förlossning, för det var ju ingen skräckupplevelse.
121206 23+3 (alltså inne i v24)
Äh, nu ska ja glo lite på tv
Imorn fyller pappa Ante år och efter jobbet åker vi upp till Nordmaling för att äta, ja menar baka pepparkakor =)... ja ha köpt med mig en ny pepparkaksform

kram E