fredag 4 november 2011

Måste presentera nya familjemedlemmen Inger

Jaha...
Ni som känner mig, vet att jag inte är jätteförtjust i sånna där snuttedjur med huvud å armar...
En dag knackade det på dörren och där står gulliga Inger, min gamla arbetskamrat från Lindex. Hon är rolig hon.. Bor i Juniskär och när hon ändå hade vägarna förbi för att åka till Rusta i Birsta, då blev hon nyfiken på att se lille John.. Så med en blomma, en litet paket ( en sån där snutte) och en liten burk med jättegod äppelgelé... söta hon!
Saken är den iaf.. att när John ska sova, så har Ante kommit på på nått sätt att han trivs med tigern Inger (klart att man döper den efter den man fått den av)på huvudet.
Han gnussar lite,..å bara Inger ligger över pannan, så somnar sötaste pojken.
Så... eftersom han absolut inte vill ha nån napp..så jaja, varsågod.. Ingrid få väl hänga med då =) Men den är bra mjuk å mysig, så jag förstår honom =)
John o Inger
I förrgår fick vi middagsgäst..Ante bjöd på sik, potatis och remouladsås..Nått som John´s morbror Linuz gillar... Sen tog John alldeles efter bilden en liten powernap i famnen hans. Han ser ut att trivas
Morbror Linuz och John
I torsdags blev det en heldag på Birsta med mormor. Jösses, trodde jag skulle gå i personlig konkurs..man kan liksom inte handla lika som man alltid har gjort (att inte tänka, bara handla)Jag går ju för sjutton på bidrag.
Det blev kuddar till sovrummet, nya glas från Iittala, Pappelina-matta till toan och mycket mer.
John hittade sin favorit i butiken.. Amanda. Oj vad han blev alldeles knollrig så fort hon petade på honom.. titta bara på hans sköna smile


Annars går dagarna tokfort,.. vi övar att ligga på mage och hålla upp huvudet..vilket går bättre o bättre
Idag har vi varit i ljustorp och träffat lilla Vilgot, som är prick 4 v äldre.
Det blev en lååång promenad på 1 mil. Hemska uppförsbackar, duggregn, motvind, geggiga vägar och en lukt av koskit överallt.. haha..det är på landet de.
Jag hade packat med lite fika i en matlåda, så vi gick till självaste långJohn och fikade. Synd bara att John jr sov.. Hade velat ha en bild av StorJohn o LillJohn. Men ska väl förhoppningsvis få hem honom hit.
Nä, dags att umgås med han som ligger i soffan bredvid.. Imorn lämnar han landet för 5 dagar.. Men om man tittar i min kalender, så ser det ut som att veckan kommer att gå fort tills han kommer hem...tur de =)

Bye!
E
Stormfjäll edition....det börjar spåra ur ..haha






1 kommentar:

  1. Fina killen...
    ser så nöjd och go ut och farmor blir än mer sugen att komma å gosa lite me han.
    Jasså det blev en gossefilt ändå...
    ja det kommer ju inte att vara du som bestämmer allt den lillplutten ska ha å göra...
    i framtiden heller... *fniss*

    Söta killen...hoppas ni kommer upp till helgen...hoppas.

    SvaraRadera