måndag 19 september 2011

Ösregn ute, mysigt inne

kan man annat än smälta när man se detta nylle varje dag !! 

pratar lite med sin mamma 

Snorig men väldigt nöjd liten kille



Passar på att lägga in lite bilder nu medans plutten sover. Jaha, vad har vi gjort i veckan då? Nja.. inte så mycket faktiskt. Trist väder ute, så det har bara blivit en promenad, sen har man hållit sig inomhus.
I fredags blev det birsta nästan hela dagen. Jag fick prova på att amma offentligt, å byta några blöjor. Annars brukar jag alltid packa in John i bilen när han har ätit lunch och då vet man att han sover i 3-4 tim. Men den här gången åkte vi in direkt efter frukost och det gick ju hur bra som helst. 
Vi var först med Elin och Levi på Ikea och shoppade lite, sen blev det en lunch på Mc Donald´s. Sen när Elin åkt hem, kom nästa dejt Andreas. Trivdes rätt bra i hans famn
Första gången han inte sover när dom träffas



Så vi tog ett litet varv i huset och shoppade några presenter.
Sen åkte vi till Bredsand och fyndade en babybjörn, som en hade lagt ut på blocket.. Blev ju bra de..700 spänn ist för 1400 och det var använt typ 4 ggr. Så den ska vi försöka testa.
Sen åkte vi till pappa och hälsade på honom på jobbet.. medans han va på vift blev vi tvungen att ta en liten slurk där åxå, så vi gömde oss på hans kontor. =)
Sen hem för att göra i ordning fredagsmys med Taco, chips, lite dricka och godis (största påsen enligt morfar) men men.. äre helg så äre.. 
På lördan var vi en sväng på loppis med mormor och sen hem. När vi kom hem var han jättebubblig i magen och det bara skummade ur munnen.. blev lite gnällig, men var ändå väldigt pigg.. var vaken i flera timmar. 
Elisabeth o Danne med Lukas o Ville kom och åt midda hos oss,
John ser lite pluttig ut motför Ville. Skiljer bara 2v

Två söta som hade koll på oss medans vi åt

plutten =)


Han var på jättebra humör från början, men sen skrek han hysteriskt och tappade luften, hulkade och höll på.. En annan fick ju panik. Ville inte äta, å när han åt, så satte han i halsen och hostade hysteriskt.. lilleplutten. Men jag träffade tanten från bvc på Ica och passade på att fråga henne. Men hon sa att vi skulle kolla hur han andades och det var nog mer hans föräldrar som va orolig. Iaf så fick han sova upprätt i babysittern mitt emellan oss på natten. Han sov hela natten och ville inte ha nån mat. Sen på söndagen gick det över och han började äta igen sig på eftermiddagen. men blev snorig och lite rasslig ist. Så det blev samma ställning natten till idag också, men inatt har han ätit som han ska och är på väldigt bra humör
Blev inte mycke gjort igår..myste mest. Blir lätt så när Ante jobbar så mycket. Vi hade väl några planer, men äh.. vi planerade in dom en annan helg ist.
Kvällen avslutades som vanligt med ett bad för John.. å han gillar det massor.
nya handduken från sin mamma.
 
Ja vad säger man? Sötast i världen kanske!

Nu vilar vi och mår gott.

kram E&J







2 kommentarer:

  1. Oj vad han växer den lilla...
    och söt är väl bara förnamnet.
    Snart kommer farmor och farfar å hälsar på...
    ska bli kul...

    Kram och puss på kinden...

    SvaraRadera
  2. Trist med flunssiga barn :-/ Även vi har drabbats... både Julia o Isac. Konstaterade då Isac fick sin första flunssa att han troligen kommer att få allt Julia får... Hoppas John kryar på sig snabbt! Härliga foton!

    Må så gott! Kramar från Finland.

    SvaraRadera