söndag 2 oktober 2011

Va tyst det blev =)

 Åsså var det helg igen.. inte klokt vad veckorna går fort

Nytvättat hår och redo för lite tant-kalas
Jaha, då har John fått varit på sin första släktträff i familjen Gelfgren..
Mormor, för honom gammelmormor fyllde år i helgen, så dom kom ner från Pite, och moster Helena och Stefan kom upp från Ängelholm för att fira. På fredagen blev det smörgåstårta o vanlig tårta, vi var där nästan hela dan, så vi stannade hemma på  kvällen för att vänta hem papa Ante. Fredagar är den skönaste och den kvällen som man inte vill göra el åka någonstans..Man köper lite fredagsmys och bara ligger i soffan och gör så lite som möjligt.. nog för att jag å John gör så lite som möjligt vissa dagar, men det är alltid speciellt på fredagar.
Det roliga med John var att han pratade och skrattade massor när han satt i gammelmormors famn..Dom fick verkligen kontakt med varandra.. och han har fortfarande inte riktigt lett (säger man så?) åt oss.
Ok mormor Marie.. jag lyckades få med renovering på varje bild.. haha.. få väl redigera om inte annat =)
John med gammelmormor Evy

Han försöker berätta nått

Oj vad han studerade gammelmorfar Olle innan dom började prata med varann

Ser något skeptisk ut, men inte då.. tror att han trivdes där.
Moster Helena  å ännu en bakgrund som inte är så lyckad =)

Sen på lördagen plockade jag o John upp moster och tog med henne på loppisrunda. John sov från 10-13, men sen var han vaken hela kvällen.
Morfar fick ut och lufta honom ibland då det blev ungefär 800 grader där inne..
oj va fint väder de va


 Han åt sjukt många gånger, men kom liksom inte till ro för att sova sin eftermiddagssömn, så det blev nog lite för mycket för honom innan vi åkte hem. Men när vi väl kom hem där vid nio, så somnade han.. och sov... åt inte förrän kl 03 på natten vaknade han för lite mat. ..och eftersom han är lite täppt än i näsan, så var han inte jättesugen på att äta igen där vid sjutiden, ..så Ante tog ner honom, tappade upp ett bad och väckte sen mig vid åtta. och John han sov...och sov.. till kl var efter 13, då han vaknade av att vi hade främmande av två vilda barn..haha.. ingen kan ha missat att dom var hos oss... så han åt och nu har han sovit i några timmar igen.. haha. stackarn.. knäckt från igår.
kl 10

kl 13

Vi har just varit ut på en promenad och ska väl snart börja med maten.. idag blir det köttfärsbiffar, brunsås och hemmagjord potatismos =) mums!!
Hade ju helt glömt bort att jag går på semester till veckan och att Ante ska vara pappaledig... =) hur mysigt som helst.. så på ons eftermiddag åker vi upp till Nordmaling och vidare sen till Ume, så Colin få träffa sin lilla kusin.. undra om han blir lite besviken på att han inte kan riktigt leka med honom.. Han som skulle plocka undan alla små bitar i sitt Lego, så inte John sätter i halsen...
snyggast i världen

gymmat lite nu på eftermiddagen.

E&J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar