tisdag 15 november 2011

inte vilken dag som helst ....


idag är det lillpalten John´s 3månaders dag!! =)
Började med en grym tur till BVC och där satte två tanter sprutor i bägge benen... hua.. gjorde ont i mammahjärtat när John skrek som en stucken gri... unge.. stackarn. Han hade inte gått upp så mycket i vikt, och längden var densamma. Men siffrorna är iaf 6030 g o 63 cm lång.
Men han somnade på väg hem, å sov till halv 4.. så man ha knappt sätt till lillen idag.. haha.
Tänkte bara lägga upp bilder idag. Det blir mycke Inger och mycke låneåsnan från Holly..på fredag ska jag nog hitta nån bra bitvariant som ersätter stackars åsnans ben. Bilder...   varsågoda!
Somnar varje kväll med Inger på huvudet. här får hon en gonattkram

Nya strumpor från mormor

Fortfarande vän med åsnan
Funderar på att köpa en bitring till John.. Han vill ha nått i munnen hela tiden och dom är ju tråkig, men smal och väldigt greppvänliga, så det få bli några sånna.
Rödblommig o söt efter 4 sovtimmar ute i vagnen 

Dags att äta åsna

Tyckte just att jag hörde åsnan ropa på hjälp?!

Va händer?




Då har vi nu fått bort all skorv i John´s huvud..= allt hår också. Jösses vad han blev tunnhårig. Men oj så söt han är =) och han tyckte att det var väldigt roligt att "döpas" i handfatet.. Han skrattade glatt, första gången ett riktigt skratt,  medans vi schamponerade o sköljde han få hårstrån som är kvar. Men så här gla blev man iaf =)

Idag ringde Doris, som vi köpte huset av.. Såå roligt att hon hörde av sig, för det är väldigt länge sen dom var här sist. Både fasad o altan o kanske lite här inne också har byggts sen sist. Så surrig som man är, så hann jag både berätta om bröllopet, John´s födsel o nu hoppas jag på att dom kommer å fikar nån kväll.

Ha ni sett en flygande bäbis nån gång? inte? Kolla här =)
söt va? 

Nu ska vi dricka lite te

E

4 kommentarer: