söndag 2 januari 2011

nytt år, nytt på G

God fortsättning på er.
Jaha då vare nytt år..igen =) dom går fort åren.
Vi tillbringade dom sista timmarna av 2010 tillsammans med Elin & Anders & barnen. Tog en rejäl sovmorgon först och packade sedan med oss korv, åkte till negerbyn på ön å grilla lite lunch. Sen blev det lite soffhäng och sen åkte festblåsan på.
In till stan till Hanna å Fredde som just flyttat in i sitt mysiga hus på Östermalm.

Där alla inblandade hjälpte till med maten. På menyn stod Tapaz. Helt perfekt och mycket gott. Plockmat är nog det bästa. Alla kan ta de dom tycker om och det finns så sjukt mycket att välja på =)
Sen har man ju turen att två av kockarna från Oscar Bar & Matsal  är våra vänner =) =) Så då smakar det ju alltid lite extra gott =)
Många inblandade


Danne Kock

Anders Kock

Ante lärde sig att göra egen aioli...mmmm
Man märker att Anders o Danne jobbar ihop i ett kök.. Båda var alldeles tyst, sa ingenting och gick om varandra utan att trängas å gnälla som man brukar. Båda hade sitt att göra.
Själv satt man i soffan och höll sig borta från köket. Lika bra de liksom.

Tog hand om den minsta ist. Lilleman Levi, som sov från att vi kom dit tills vi skulle åka hem. Han låg utanför fönstret i sin vagn och sussade gott. Trots 12-slaget och alla grannar som började skjuta raketer några timmar för tidigt?!
Vaken en liten stund iaf

I väntan på välling, så tuggar vi lite på strumporna



Det var en trevlig kväll =)
Blev just lite nervös. Ante tog just min fina rosa hink med sig upp.. Han mår inge bra påstår han.. Åh, bara det inte är magsjuka. Så full som han blev i fredags, så är det nog hans kropp som fått en chock av all skoteråkning idag. Eller är det för att det var jag som gjorde midda idag?? ååååhhhh =(
Jag har jobbat hela dan och nu ligger man nere i soffan o kollar på lite tv och är mest trött i kroppen.

Jaja.. ska väl försöka skärpa mig och skriva lite oftigare.. men äh..de bli liksom inte.

pöss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar