fredag 23 november 2012

Borta bra, men hemma bäst


...då har vi landat på Krokus igen.. skönt
Det har varit jättemysigt me hotell o annan ort, men nog äre bra skönt att komma hem. 
John har skött sig helt galet bra. På onsdagen åkte vi upp till östersund, där vi gick på stan tills vi lessnade och sen åkte vidare till Åre.

Checkade in, sen skickade vi pappan för att köpa hem pizza =)
Det var ett bra hotellrum, med ett typ vardagsrum, så man kunde dra för gardiner för att skärma av rummet när John skulle sova.
På torsdagen var det dags för John´s första hotellfrulle.. jösses va han åt. De va yogurt, nybakat bröd, melon i mängder, åsså lite gurka. Han va nöjd.
Sen tog vi en sväng på byn.

Lång korridor att springa i

Å pappa låste ut oss, så han fick gå ner å be om en 3dje  nyckel

Hamnade i en butik, där man har hamnat förut..Kom ut me en cool mössa som Ante hittade. Passade perfekt! För det gick nämligen inte att prova, då palten somnat i vagnen.
Kl 12 var de dags för möte ang. andelslägenheter... hm. Lite för bra... men efter nästan 3 tim snack, visning av olika storlekar av lägenheter, så insåg vi nog att Vilda (husvagnen) är ändå våran kärlek. Och sen att Krokus skulle behöva byggas ut, gör att vi nog ska försöka glömma de vi varit på =)




John var helt otrolig. I nästan 3 tim, satt han i famnen, gick runt lite. Åt frukt i mängder, lekte lite med mandarinskal.. ja va på ett strålande perfekt humör. Alla var jätteimpad.. vi mä
Dock fanns det en baksida... jösses. haha
Vi hade bokat bord på hotellet och lastade skötväskan med mat till John, efterrätt, russin, fruktpure.. ja, allt för att kunna äta i lugn o ro.
Började inte jättebra.
Vi somnade hela familjen på sängen, vaknade halv 6, å 6 hade vi bord. Vaknade dock på en hungrig sida av något slag. Gallskrek å var jätteledsen tills vi tog oss ut ur rummet. John brukar äta vid 5, å absolut inte sova på eftermiddan, så redan där va vi läskigt galet ute =)
Vi gick ner till restaurangen, fick vårat bord, som tur va, var det inte så mycke folk.
John kastade i sig maten,. puren drog han i sig i 4 skedsvep, russinburken tog slut innan vi ens ätit upp förrätten... 
Sen kom lammet in. Då stod John redan upp i sin stol, skrek, o pekade. Vi bytte plats, så att han fick sitta på riktig stol istället.
Gick bra... en stund.
Sen skulle han klättra ur, blev otålig,.. fick gå ner på golvet, nä då ville han upp i stolen igen. Å så fort han kom ner, så skulle han upp. Kastade sig sen över bordet, drog med sig duken, som tur va, hann ja rädda tallrikarna, men hans matburk som vi ställt på sidan flög i golvet o gick i tusen bitar. Å när jag sen ska fånga honom, så lyckas han smita iväg. Blöjan full i bajs, sprang han upp för trappen till ett alldeles för stort sällskap, genom där, o jag fick parera och fick tag i honom.. Då hade mamman tappat tålamodet. Då blev det hotellrummet igen. Lammet va säkert gott.. dyrast på matsedeln iaf. jaja.
När vi sen kom upp på rummet var John i sitt esse. Kanske LITE för mycke frukt under dagen. Han måste ha fått en sockeröverdos. När kl var halv tio, o både ja o Ante var galet trött, så fick vi honom att somna, en timme senare, sov vi allihopa.

Å imorse va han så där go igen. Jag lovade mig själv att han inte skulle få så mycke frukt.
Vi åt en massa frukost, sen checkade vi ut och hoppade in på badet.
Lite skeptisk från början, men sen kom han igång.


Efter badet, värmde vi på mat till John, så vi satt ute i foajen innan vi hoppade in i bilen och drog mot östersund.
Han somnade rätt fort, klagade inte en ända gång. Vi tog en liten pause i östersund, då ja skulle in på två butiker, så vi var inte hemma förrän kl 17, men han var hur nöjd som helst.
De va nog mest ja o Ante som satt å klagade hela bilresan hem.

Hemma igen =)


Nu har Ante äntligen kommit ner, efter 1 timmes nattning.. haha.
Så nu blir de lite varma mackor, sen ska vi se film, om man inte somnar.

sov gott.
E  

1 kommentar:

  1. Hahahaha vilket restaurang besök lilltroll hade,
    klart han måste kila runt och kolla lite vad dom vuxna har för sig när dom ska ut å äta dyrmaten...

    Och va han var lycklig igårkväll när han fick blåsa ut ljusena...
    Farmor blev bara glad av hans glädje...

    Kram till er.

    SvaraRadera