söndag 4 november 2012

Halvlek

4/11 går in i v 20
Nu börjar de röra lite på sig. Har tom skrivit upp i almanackan att just den 30/10 rörde de på sig massor.
Så det var väl den dagen det började typ. Annars har man kunnat ana när man ligger ner, att de liksom bubblar till. Men just i tisdags så rörde de runt på riktigt.
4 dagar kvar tills vi få se vad det är som döljer sig därinne. Så efter torsdagen känns det liksom mer verkligt. Så man får se att allt är ok, och förhoppningsvis få se om det är en lillasyster el lillebror =)
Namnförslag mottages =)

GoJohn sitter här bredvid mig nu och verkligen mular i sig mandarin. Han har då inte brist på vitaminer, så mycke frukt som den goungen äter.. haha. Tog väl typ 7 min för honom att trycka i sig en jättemandarin. haha.

Kände av fogarna förra veckan, men när jag sen började kolla runt ifall någon hade ett bälte att låna ut, och fick hem ett, ja då gick de över. Har inte känt av något överhuvud taget, så de känns ju bra.

Vet inte vad man ska ta o hitta på idag. Rätt tråkigt väder ute, men det blir väl en promenad sen. 
Vi ska nog strax börja göra söndagslunch... pannkaka, min å John´s favorit.
Sen tog Ante med sig växasängen från Colin, så vi kanske ska bygga ihop den och kolla om John vill ligga kvar i sin säng.. nu har han börjat igen, med att gallskrika mitt i natten, då inget hjälper förutom att ta honom till oss, å där somnar han direkt, så varför tjura? Å hur mysigt äre inte egentligen?  Ska bli intressant att se hur trångt de blir till våren, när vi alla fyra plötsligt ligger i sängen. 

Idag bokade vi en Åre resa. Jag har tagit semester sista v i nov, så vi åker till Östersund på onsdagen, rantar runt på stan, sen bär de av till Åre för två nätter på Holiday. Najs. 
Ante säger att vi måste åka kabinbanan upp till toppen. Gick ju hyffsat upp förra gången, man panikhöllisig i stolpen o skrek varje gång vi passerade dom där jättestora pelarna, när allt gungade, men som tur då var att man kunde åka störtloppsbacken ner.(?!).. nu måste man ju åka ner i den där åxå =( hua.. jaja. Det måste vara en skräckupplevelse. Man har ju panik bara i bergbanan, som går på räls.
Vi har fri tillgång till badet, så Ante o John ska på äventyrsbad, det är nog garanterat nått John kommer att gilla =).. jag? nä ja håller i kameran ja ;) 
Sen blir de väl att äta sig mätt på Åre chokladfabrik ena dan, Åre bageri andra dan...osv =).. det blir nog  väldigt mysigt tro ja.

NÄ, nu ska ja gå å mysa me lilleman som sitter här bredvid.

Ha en trevlig sönda!
kram E


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar