fredag 1 oktober 2010

1 okt och snart är det redan jul

Jahapp, då vare fredag igen. Det är inte klokt vad veckorna går fort.

Har i veckan hunnit med att åka till Insjön för att hjälpa till att inventera. Det blev en sjukt tidig morgon. Klev upp vid fyra och åkte vid 05. Men det gick bra, hade med mig Jenny, så man var inte ensam.
Frukost i Söderhamn på McDonalds och framme kl 10.
Det gick rätt bra och smidigt och vi slutade redan kl 16..första dagen.. Köpte nån väldigt äcklig sallad på Grillen. Tog med oss den upp på hotellet och låg i sängen och åt, ja nån enstaka tugga. Det var verkligen HUR äckligt som helst. Inte ens gurkan var krispig utan hängde ur frigolit lådan... uäk..
Sen tog ja den lilla bilen och åkte med Fia till Micke och Erica för att få träffa lilla William. Oj så söt.
Hann bara komma innanför dörren, så fick man plutten i famnen, för då skulle minsann dom andra äta midda.. Så där satt man å myste. Sen bar det av till Rättvik för att titta på Fias nya lägenhet, som låg längst upp i huset. Tro nog att det fanns en liten baktanke där,..då hon hade en ny tv som just då skulle upp för alla trappor. jaja det gick hur smidigt som helst.
Tisdag.
Listorna kom ut och typ ingenting stämde.
Kan väl erkänna att man inte direkt gjorde många knop. Satt på baken och dirigerade ist. Lite svårt att hitta i en annan butik, iaf sånt som är gömt på lagret mm
Nu lever vi i 1800 talet när det gäller inventering. Räkna för hand, skriva ner ett 13 siffrigt nr på papper, å då är det allt i hela butiken, för att sen sitta i 14 timmar och knappa in allt. Helt vansinnigt.
Fick åka hem kl 18. Så vi genade till Falun, kringelikrokväg, nästan så att man själv blev åksjuk..och då var det ju ändå jag som körde hela tiden. haha..Bilen har vi konstaterat både jag och moster(som hyrde en sån här i somras) att det gick bara i två hastigheter hur man än försökte. 50 och 120. Galet liten bil. Tittade man i bakspegeln såg man bara framdörren, sen var det verkligen inget mer. Bild kommer.
Kom ut i Gävle och stannade i Valbo för midda, sen bar det av hemmåt.
Landade på krokusvägen kl 23. Helt slut. Somnade direkt.
Ledig onsdag, och kan säga att jag inte gjorde många knop..ja faktiskt inte ett enda.
Igår jobbade jag hela dagen och våran rea började. Synd bara att dom har sån framförhållning på lagret. Varorna, dom 4 pallarna med bland annat 3000 tallrikar grymt sjukt billigt som gick ut i annons, som folk har ringt och frågat om hela veckan som skulle börja gälla kl 16, kom kl 11. Stressigt..njae... ja stressar aldrig.
Tur att vi har hunnit "vilat"under några  lugna veckor, så att vi verkligen var redo att hugga i. Tur att man har bra personal som kl 15.45 drog bort det sista skräpet och butiken va klar =) Tände lite ljus och butiken va så fin.. . Hur kul som helst iaf. Med sjukt mycke folk och kö hela tiden..sånt gilla vi =) Hoppas på en lika rolig helg. Fast jag är ledig och ska nog dona på lite här hemma. Få lite främmande av Hedlundarna och bara ha en skön helg helt enkelt.

Kram på er där!
Å trevlig helg på er!

Em

1 kommentar:

  1. Va av det för tallrikar? Vi behöver tallrikar, många! Vad kostar de? Finns de kvar?

    SvaraRadera